کوچینگ رابطه

کوچینگ رابطه یعنی چه؟ Relation coaching چیست؟ به طور کلی کوچینگ رابطه به مجموعه‌ای از تکنیک‌هاست که با استفاده از آن فرد می‌تواند تجربه بهتری از روابطش داشته و در برقراری ارتباطات خود، موفقیت بیشتری کسب کند. یک کوچ رابطه حرفه‌‌ای به شما کمک خواهد کرد که با توجه به خصوصیات و ویژگی‌های خاص خود، با هر یک از اشخاص در حلقه ارتباطی خود ارتباط کارآمدی داشته باشید. در بسیاری از موارد استفاده از تجربیات coach رابطه از بروز اختلافات و تجربه‌های تلخ جلوگیری خواهد کرد. فرقی نمی‌کند که به دنبال موفقیت در چه نوع رابطه‌ای هستید؛ بهبود روابط زوجین، بهبود روابط فردی، رابطه با والدین و هر نوع ارتباط دیگر، کوچ رابطه و Relation coaching به شما کمک می‌کند تا از رابطه برقرار کردن حال و انرژی خوبی دریافت کنید. مجموعه کوچینگ منصوره یوسفی در این مسیر همراه شما خواهد بود. همچنین اگر به مباحث حوزه کوچینگ و انواع مختلف آن علاقه دارید مطالب درج شده در وبسایت رسمی کوچینگ با منصوره یوسفی را از دست ندهید.

مشاوره کوچینگ رابطه

کوچینگ رابطه چیست؟ Relationship Coaching یکی از انواع خدمات مشاوره‌ای است که اغلب به زوجین ارائه می‌شود. اگر می‌خواهید روابط عاطفی پایداری را تجربه کنید باید از اصول کوچینگ در روابط شخصی خود بهره‌مند شوید. تصور غلطی که برای عده‌ای از افراد وجود دارد این است که وقتی نام رابطه می‌آید تنها به یک رابطه عاطفی و مشترک فکر می‌کنند در حالی که رابطه به تمامی روابط گفته می‌شود. این روابط علاوه بر روابط زوجین می‌تواند رابطه کاری، رابطه مجردها و حتی رابطه فرد با خودش باشد.

پخش ویدیو
کوچینگ رابطه چیست؟

کوچینگ رابطه چیست؟

تمامی زوج‌ها برای پایدار نگه داشتن روابط خود به دانش و سواد رابطه نیاز خواهند داشت. کوچینگ رابطه به افراد فانکشنال کمک می‌کند که ساده‌تر به اهدافی که در رابطه به دنبال آن هستند دست یابند. توجه داشته باشید منظور از افراد فانکشنال افرادی هستند که سلامت روانی کاملی دارند. بنبراین نمی‌توان کوچینگ رابطه را جایگزین زوج درمانی کرد.

در زوج درمانی، روانشناسان و زوج درمانگران بیشتر سعی در اصلاح الگوهای معیوب شناختی-هیجانی زوجین و آسیب شناختی رابطه می‌پردازند درحالی‌که در کوچینگ یک رابطه عاطفی تمرکز کوچ بیشتر بر روی جنبه‌های سالم یک رابطه است. زمانی که زوجی برای حل اختلافات و مشکلات خود به زوج درمانگر مراجعه می‌کنند اغلب برای حل مشکلات خود به دنبال یک راهکار و دستورالعمل هستند. این در حالی است که یک کوچ رابطه راهکار از پیش تعیین شده‌ای به شما ارائه نمی‌کند. بلکه کوچینگ رابطه شما را در یک رابطه عاطفی توانمند می‌سازد تا خودتان بهترین پاسخ‌ها را برای سوالاتتان بیابید.

جنبه‌های کوچینگ روابط

کوچینگ روابط دارای جنبه‌های مختلفی است. بنابراین زمانی که از کوچینگ رابطه عاطفی صحبت می‌شود، باید از جنبه‌های مختلفی به این موضوع پرداخته شود. قبل از آنکه به بررسی حوزه‌های کاری کوچینگ رابطه بپردازیم بهتر است به این سوال پاسخ دهیم که چه افرادی به یک کوچ رابطه نیاز خواهند داشت؟ اگر نظر من را بخواهید همه ما برای جذب یک شریک ایده آل و داشتن روابطی سالم‌تر نیاز به یک کوچ روابط در کنار خود داریم!

با این وجود کمک گرفتن از کوچینگ رابطه برای 3 دسته از افراد ضروری‌تر است:

اگر جزو یکی از دسته از افراد فوق هستید، ما کمک گرفتن از یک کوچ رابطه را به شما پیشنهاد می‌کنیم. در ادامه با جنبه‌های مختلف کوچینگ روابط عاطفی بیشتر آشنا خواهید شد.

کاربرد کوچینگ رابطه

اهداف کوچینگ رابطه

  •  کوچینگ رابطه برای مجردها

  • کوچینگ رابطه برای زوج‌ها

  • کوچینگ رابطه در خانواده

مهم‌ترین مزایای کمک گرفتن از کوچ رابطه عبارتنداز: نتایج فوری، عمل گرا بودن

 

کوچینگ مجردها

کوچینگ رابطه یکی از شاخه‌های کوچینگ است که خود دارای زیرشاخه‌های مختلفی است و یکی از آن‌ها کوچینگ رابطه برای مجردها است. کوچینگ مجردها چیست و چه کاربردی دارد؟ طبق تحقیقاتی که صورت گرفته روز به روز بر تعداد مجردها و تمایل به این سبک از زندگی در حال افزایش است. برای کمک به این قشر از افراد جامعه ابتدا باید این موضوع را درک کرد که مجردها با یکدیگر متفاوت هستند چراکه باورها، احساسات، تفکر، جهان بینی، تجربیات و مهارت‌های ارتباطی آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. این تفاوت‌هایی که میان مجردها وجود دارد موجب شده است که حمایت و پشتیبانی از آن‌ها با روش‌های محدودی که وجود دارد امکان پذیر نباشد.

به همین خاطر یک کوچ مجردها می‌تواند با توجه به احساسات و باورهای هر فرد به او کمک کند. کوچ مجردها باید مهارت‌های زیادی داشته باشد و بیش از هر چیزی سعی کند ابتدا مدل‌های مختلف مجردها را بشناسد. در کوچینگ معمولا با 7 مدل از مجردها مواجه خواهیم بود که این هفت مدل عبارتنداز:

  1. مجردهای موقتی: این دسته از مجردها افراد بالغی هستند که به دنبال فرد مناسب خود می‌گردند.
  2. مجردهای پریشان: این دسته از مجردها افرادی هستند که درگیر تحصیل، کار، والدین و… هستند و زمانی برای شروع یک رابطه مشترک ندارند. این دسته از مجردها نه تنها زمان برقراری رابطه مشترک را ندارند بلکه ممکن است تمایلی به آن نیز نداشته باشند.
  3. مجردهایی که با میل خود تجرد را انتخاب کرده‌اند: این دسته از مجردها به صورت آگاهانه لایف استایل تجرد را انتخاب کرده و تمایلی برای ورود به یک رابطه عاشقانه را ندارند.
  4. مجردهایی که به تازگی جدا شده‌اند: این مجردها آمادگی ورود به یک رابطه جدید را نداشته و تسلیم رابطه پیشین خود شده‌اند.
  5. مجردهای ناامید: مجردهایی که تمایل زیادی برای برقراری یک رابطه عاطفی دارند اما از یافتن شریک عاطفی مناسب ناامید شده‌اند.
  6. مجردهایی که مجرد نیستند: مجردهایی که از روابط پایدار ادراک‌های گوناگونی دارند و دائما درگیر برآورده ساختن نیازهای خود هستند.
  7. مجردهای منفعل: مجردهایی هستند که به داشتن شریک زندگی تمایل داشته اما هیچ اقدامی نمی‌کنند.

یک کوچ مجردهای حرفه‌ای به خوبی ویژگی‌های هر یک از دسته‌های فوق را می‌شناسد و می‌تواند آن‌ها را راهنمایی کند.

کوچینگ رابطه به چه معناست؟

کوچینگ رابطه دقیقا چه می‌کند؟ کوچ رابطه یعنی چی؟ این‌ها مهم‌ترین سوالی است که ذهن افراد را با خود درگیر می‌کند. همه ما انسان‌ها برای بقا نیاز داریم با هم‌نوعان خود رابطه برقرار کنیم. روابط سطح مختلفی دارند و داشتن یک ارتباط سالم و موثر در هر سطح ارتباطی لازمه موفقیت و شادکامی در زندگی شخص است. کوچ رابطه فردی است که به شما کمک می‌کند خود را بهتر بشناسید و با توجه به نیاز‌ها و خواسته‌هایتان با افراد مختلف ارتباط موثرتری برقرار کنید. مهم نیست این رابطه در چه سطحی باشد. یک کوچ رابطه حرفه ای با استفاده از تخصص و تجربه خود شما را در مسیر درست هدایت خواهد کرد. بنابراین می‌توان کوچینگ رابطه را به صورت زیر تعریف کرد:

کوچینگ رابطه فرآیند و مسیری است که در آن فرد با کمک کوچ خود، در طی جلسات مختلف مشاوره شکل‌گیری، استمرار، ارتقا در سطوح مختلف ارتباطی و گاها خروج از رابطه را به طرز صحیحی مدیریت می‌کند. به عبارت دیگر فرد با استفاده از خدمات کوچینگ رابطه می‌تواند رابطه خود و دیگران را به نحو مطلوبی بهبود بخشد.”

کوچینگ رابطه چه کاربردی دارد؟

تا به حال درمدیریت رابطه عاطفی‌تان احساس درماندگی کردید؟ این یکی از مواردی است که کوچینگ رابطه می‌تواند به شما کمک کند. شما به عنوان یک فرد بالغ با افراد زیادی در ارتباط هستید؛ همسر یا شریک عاطفی، پدر و مادر، فرزندانتان، دوستان و همکاران و در پایین ترین سطح ارتباط با مشتریان. حتما برایتان پیش آمده است که از رفتار آنها با خودتان احساس رنجش کردید. حتی ممکن است برخوردی با همسر یا شریک عاطفی تان داشتید و بعد از خروج از آن موقعیت از رفتار خود پشیمان شدید. مسلما قرار گرفتن در این شرایط و ازآن بدتر تکرار مداوم این خطاها در روابط فردی برای هیچ‌کس خوشایند نیست. اما باید به شما بگوئیم که تمام این چالش‌ها با کمک کوچ رابطه و استفاده از خدمات رلیشنشیپ کوچینگ قابل حل است. فقط کافیست خودتان بخواهید که اوضاع رابطه‌هایتان را از این وضعیت خارج کنید.

دانلود کتاب کوچینگ رابطه

این را قبول دارید که مطالعه کتاب همیشه و در هر کاری مفید و سودمند است؟ کتاب کوچینگ رابطه هم از این قاعده مستثنی نیست. شما می‌توانید با دانلود کتاب کوچینگ رابطه و مطالعه آن با نحوه کار یک کوچ رابطه و مسیری که شما را همراهی می‌کند تا به روابط مطلوب خود دست یابید؛ آشنا شوید. کتاب‌های زیادی در این حوزه وجود دارد اما کوچینگ با منصوره یوسفی در ادامه تعدادی از کتاب‌های مفید در حوزه کوچینگ رابطه را به شما معرفی خواهد کرد.

دانلود پی دی اف کوچینگ رابطه

اگر می‌خواهید در مورد کوچینگ رابطه بیشتر بدانید خواندن یک فایل پی دی اف یک دید کلی به شما خواهد داد. امکان دانلود PDF کوچینگ رابطه به صورت رایگان در وبسایت کوچینگ با منصوره یوسفی فراهم شده است. شما می‌توانید با مطالعه یک فایل PDF کوتاه در این حوزه، دانش اولیه خود را در مورد چگونگی کوچ روابط افزایش دهید.

دوره کوچینگ رابطه

دوره آموزشی کوچینگ رابطه به شما کمک می‌کند تا روابط خود را بهبود داده و اثربخش‌تر کنید. به جز این با شرکت در دوره کوچینگ رابطه خواهید توانست به طور موثری به دوستان و آشنایان خود در زمینه بهبود روابط فردی و اجتماعی مشاوره دهید. هدایت افراد در زمینه پیشبرد رابطه، تغییر سطوح ارتباطی، بهره‌مندی از روابط موثر و پویا بخشی از مهارت‌هایی است که با شرکت در دوره کوچینگ رابطه بدست خواهید آورد. با این توصیه می‌کنیم پیش از ثبت نام جهت آگاهی از مباحث مطرح شده در کلاس آموزشی، فایل پی دی اف کوچینگ رابطه را دانلود و مطالعه نمایید.

 

4.5/5 - (13 امتیاز)